Tyngdedyne

En tyngdedyne kan være med til at øge din søvnkvalitet. Det er endvidere blevet påvist igennem et hav af studier indenfor området, at en tyngdedyne kan have meget positivt effekt på mennesker, der har svært ved at falde til ro. Vores Hugged tyngdedyne er designet i Danmark, og vi har skabt dette univers omkring tyngdedyner, da vi ønsker at bidrage med et produkt på markedet, der er til at komme i nærheden af rent økonomisk, men hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

En tyngdedyne kan eksempelvis være en kugledyne. Betegnelsen tyngdedyne dækker over dyner, som i kraft af det tunge fyld der er inden i, lægger sig til rette og så at sige omfavner kroppen. Når dynens tyngde svøber sig om kroppen stimuleres sanserne i kroppen, hvilket medvirker til ro og velvære, som er essentielt i forhold til at optimere søvnkvaliteten.

Vores tyngdedyne fra Hugged er skabt med kærlighed og omtanke. Vores primære mål er at skabe et endnu bedre søvnmiljø for folk, der har udfordringer med søvnen – hvad enten det drejer sig om indsovningsproblemer, problemer med mange opvågninger i løbet af natten eller for tidlig opvågning om morgenen – og hvor en tyngdedyne kan vise sig at være lige det, der skal til for at opnå den nødvendige ro for at kunne glide ind i søvnen.

Køb tyngdedyne til voksne og børn her hos Hugged

Hugged er et dansk brand, som specialiserer sig i tyngdedyner i form af kugledyner. Vi tilbyder både tyngdedyner til voksne og børn. Tommelfingerreglen er, at man bør bestille en tyngdedyne, der svarer til ca. 10% af ens egen kropsvægt. Dvs. at vejer man f.eks. 70 kg., bør man bestille en tyngdedyne, der vejer 7 kg.

Studier og undersøgelser i hele verden har vist, hvordan tyngdedyner kan have positiv effekt på mennesker med angst, ADHD, depression og stress. Endvidere peger nyere undersøgelser på, at en tyngdedyne generelt kan være med til at afhjælpe søvnløshed og øge søvnkvaliteten. Derfor samarbejder vi med dygtige fagfolk i Danmark, så du som kunde er forsikret om, at en Hugged tyngdedyne skaber de rette forudsætninger for dig.

Oplever du uro i kroppen inden sengetid?

Det er for rigtigt mange mennesker ganske normalt at have svært ved at komme ned i gear om aftenen. Mange oplever, at selvom de er trætte og søvnige om aftenen, har de stadig en form for uro i kroppen, når det er ved at være sengetid. For stadig fleres vedkommende er en arbejdsdag fyldt med mange stillesiddende timer og høj hjerneaktivitet. Desværre har denne uro det med at ødelægge søvnkvaliteten. Med en tyngdedyne giver man kroppen anderledes forudsætninger for at falde til ro, end hvad man ellers vil opleve med en almindelig dyne. En tyngdedyne ”trykker” sig nemlig mod din krop på behagelig vis, så sanserne stimuleres. Videnskabelige studier og undersøgelser verden over viser da også, som før nævnt, at tyngdedyner kan have en positiv effekt mod søvnbesvær.

Er en Hugged tyngdedyne for alle?

Vi anbefaler altid at konsultere egen læge, hvis man er i tvivl. Har du vejrtrækningsproblemer, problemer med blodcirkulationen eller på anden vis udfordringer med eksempelvis at holde din kropstemperatur, så sørg for at konsultere egen læge. Dette gælder også for børn, hvis du overvejer at investere i en tyngdedyne til børn.

Hvordan virker en tyngdedyne?

En tyngdedyne skaber ganske enkelt det, som på engelsk kaldes ”Deep Pressure Touch Stimulation” (DPTS). Som navnet antyder, så går tyngdedynen ind og påvirker dine sanser på kroppen, hvilket leder til en øget kropsbevidsthed, der er med til at skabe ro og velvære.

Skal du vælge en tyngdedyne, så anbefaler vi, at der kigges efter en dyne, som formår at svøbe sig om din krop på bedst mulig vis. Derfor kan det ofte være en fordel, hvis kugledynen består af små bevægelige kugler, der tillader dynen at svøbe sig om kroppen og som følger denne ved enhver bevægelse.

Luk
Sign in
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.