Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra hugged.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og hugged.dk

Hugged ApS
Østre Fælledvej 11
9400 Nørresundby
CVR nr.: 41524871

Pris og betaling:

Alle priser hos hugged.dk er i danske kr. og inkl. moms.
Ved betaling med kort bliver dine kortoplysninger sendt direkte til en af EPAY godkendt server. Der kan betales med følgende betalingskort:

VISA (+ visa/dankort) , Mastercard, Maestro.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Serveren er en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer) og al data mellem dig og serveren er krypteret.
På denne måde er du sikret, at andre hverken har mulighed for at aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Købesummen hæves ikke fra dit kort før ordren afsendes fra hugged.dk.

Levering:

Vi afsender pakkerne alle hverdage.
Det er købers ansvar, at den opgivne adresse er korrekt og at køber er tilmeldt på denne.
Ekstra leveringsomkostninger som følge af forkert angivet adresse påhviler altid køber.
hugged.dk fraskriver sig ansvaret for forsendelsen, ved forkert opgivne adresser og yder ingen erstatning i dette tilfælde.

Du kan forvente en leveringstid på 1-2 dage.

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt hos hugged.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation, eventuelle fejl eller mangler ved levering fra hugged.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Alle reklamationer skal sendes via vores e-mail: info@hugged.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du altid 14 dages returret når du handler hos Hugged. Perioden regnes fra den dag du har modtaget varen.

Som en del af vores udvidede tilfredshedsgaranti på vores tyngdedyner, kan du prøve vores tyngdedyne i 30 dage og returnere den hvis den ikke lever op til dine forventinger.

Du kan læse meget mere om vores tilfredshedsgaranti og starte en retursag lige her.

Du har jf. købeloven 2 års reklamationsret på alle vores produkter.

Returnering:

Varen skal tilbageleveres i samme stand som ved modtagelsen og i forsvarlig emballage. Varen må ikke have været i brug og indeholde brugsspor.

OBS: Vores tyngdedyne må gerne have været i brug, men skal opfylde kravene som du finder her

Omkostninger vedr. returnering af varen afholdes udelukkende af køber og kan købes igennem os til 49 kr. (Kontakt os på info@hugged.dk for at høre mere).

Varerne skal returneres til:

PakkecenterNORD
C/O Hugged
Østre Fælledvej 11
9400 Nørresundby

Ikke afhentede pakker:

Hvis pakken ikke afhentes hos den valgte pakkeshop i tide, kan vi sende pakken på ny mod betaling af fragtomkostninger.
Hvis pengene ønskes retur (for en pakke returneret fra pakkeshop) forbeholder vi os retten til at fratrække fragtomkostningen + 100 kr. i administration- og håndteringsomkostninger.

Brug af personlige oplysninger:

Hugged videregiver ikke personlige oplysninger eller andre oplysninger, der har med kundeforholdet at gøre til tredjepart.

Ophavsret:

Alle billeder og tekster på hugged.dk er underlagt lov om ophavsret og må derfor ikke kopieres uden tilladelse.