Vi fortjener alle sammen en god nats søvn efter en dag på arbejdet med mange opgaver og et tæt samarbejde med kollegaerne. For at vi kan arbejde og præstere bedst, er det en nødvendighed at have sovet en god nats søvn, der kan give den nødvendige energi og motivation til den følgende dag. Oplever man at have svært ved at falde ordentligt i søvn om aftenen som følge af uro i kroppen, kan det være en fordel at have en tyngedyne over sig, der kan skabe den nødvendige ro og tryghed. 

Vi har alle brug for tryghed for at kunne falde i søvn, og en tyngdedyne kan bidrage med netop dette. Vores tyngdedyner består nemlig af små fine glasgranulater, der giver en blid tyngde, der igennem natten vil stimulere berøringssansen og virke som en omfavnende berøring, der skaber tryghed. Dette vil lade kroppen vide at den kan falde til ro og sove hele natten igennem uden pludselige opvågninger. 

En god nats søvn kan gøre underværker 

Vi kender alle sammen til de dage på arbejdet, der med jævne mellemrum byder på et højt intensitetsniveau, og hvor der kan være mange opgaver, der skal klares. Efter en sådan dag er det nødvendigt, at man kan lægge sig til at sove om aftenen med en naturlig ro i kroppen, og langsomt overgive sig til søvnen for at kunne vågne op med den nødvendige energi morgenen efter. Oplever man dog en urolig fornemmelse i kroppen efter en intens arbejdsdag, er det vigtigt at kunne genfinde kroppens naturlige ro. Til dette kan en tyngdedyne være den helt rette hjælp. 

Fra Huggeds side af mener vi, at en tyngdedyne som firmagave, er en fantastisk måde at påskønne kollegaernes gode arbejde og tilmed en mulighed for at prioritere arbejdspladsens velvære. En god nats søvn er lig med motivation og energi til at klare de mange spændende og til tider udfordrende arbejdsopgaver. Lad Hugged stå for den gode nats søvn, og som arbejdsplads vil I uden tvivl opleve et motiveret og engageret arbejdsmiljø, hvor prioriteringen af kollegaernes gode nattesøvn vil komme alle til gode. 

Kontakt os endelig på info@hugged.dk og hør nærmere om mulighederne for at give tyngdedyner i firmagave.