Tung dyne

Hvis du er på udkig efter en tung dyne, så er vi stolte af at kunne præsentere dig for vores Hugged kugledyne. Denne tyngdedyne giver dig, med sit dybe og forudsigelige tryk på kroppen, en følelse af ro og tryghed, når du lægger dig i din seng og er klar til at sove. Vores tunge dyne er lavet for at stimulere dine sanser, som skal være med til at sikre ro og fred i kroppen, så du derved optimerer dine muligheder for en god nattesøvn.

En tung dyne kan være med til at forbedre din søvnkvalitet. Vores Hugged kugledyne er produceret med den målsætning for øje, at vi ønsker at øge søvnkvaliteten i befolkningen. Alt for mange mennesker lider i dag af søvnproblemer. Nogle har svært ved at falde i søvn, andre vågner mange gange i løbet af natten eller vågner meget tidligt om morgenen. Med vores tunge dyne håber vi, at vi kan hjælpe den almene dansker med at opnå en bedre søvn og dermed en forøget livskvalitet.

Køb en tung dyne til voksne her

Vi bestræber os på at producere de bedste tyngdedyner på markedet. Derfor er vores Hugged tyngdedyne designet i Danmark og fabrikeres med hjælp af eksperter og fagfolk. For os er det vigtigt, at du som kunde kan lægge dig under en tung dyne, som bidrager til ro, tryghed og velvære i løbet af natten.

Tunge dyner har, med god effekt, længe været brugt af personer med forskellige mentale udfordringer såsom ADHD, angst eller depression. De seneste år har undersøgelser dog vist, at en tung dyne kan være med til at forbedre søvnkvaliteten markant hos folk, der ikke nødvendigvis har en mental udfordring, men som slet og ret bare har svært ved at sove. Søvnproblemer er desværre meget udbredt i den europæiske befolkning, og derfor agter vi her hos Hugged at gøre vores for, at søvnkvaliteten øges ved hjælp af en tung dyne.

Hvad gør en tung dyne godt for?

En tung dyne som Hugged kugledyne hjælper dig til at falde til ro og føle tryghed. Dette sker ved at dynens tyngde så at sige svøber sig om – eller omfavner kroppen. Ved denne omfavnelse påvirker trykket fra dynen både berørings-, muskel- og ledsansen. Og dette tryk på kroppen stimulerer derpå centralnervesystemet, hvorved der kan ske en organisering og bearbejdning af de mange sanseindtryk, vi som mennesker konstant er udsat for. På den måde bidrager dynen til at sikre en øget kropsbevidsthed og oplevelse af balance, som for mange medfører både ro, velvære og tryghed. Alle vigtige komponenter til at sikre en god nattesøvn.

Hvilke tunge dyner findes der?

Overordnet set er der tre kategorier af tunge dyner:

  • Kugledyner
  • Kædedyner
  • Almindeligt tunge dyner

Sidstnævnte kategori er medtaget på listen, da vi en gang imellem oplever, at enkelte forbrugere kan efterspørge eller søge efter en tung dyne uden at skelne til, om tyngden kommer fra kugler, glasgranulater eller kæder.

Her hos Hugged er vores tunge dyner produceret med små glaskugler, som gør at dynen svøber sig omfavnende om kroppen. Dynerne er blevet produceret med henblik på, at sanserne i din krop stimuleres, uanset hvordan du vender og drejer dig i sengen. Og vende og dreje sig i sengen er noget de fleste mennesker gør helt automatisk mange gange i løbet af natten. Her vil kroppen hver gang blive mødt af et omfavnende og bekræftende tryk, som bidrager til den gode nattesøvn.

Luk
Sign in
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.