FAQ

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Ved køb af en Hugged tyngdedyne skal du beregne cirka 8-12% af din kropsvægt for optimal virkning. Vi har herunder udarbejdet en vejledning, så du nemt kan se, hvilken størrelse du bør vælge.

Kan en Hugged kugledyne vaskes i vaskemaskine?

Ja, det kan den godt. Dynen skal vaskes ved kold maskinvask og med lave omdrejninger. Ønsker du at tørretumble dynen, skal det også gøres med så få omdrejninger som muligt. Vi anbefaler dog at lade dynen lufttørre ved at hænge dynen op.

Hvor hurtig er leveringen?

Vi pakker alle ugens 7 dage, så vi derved kan sikre, at din pakke kommer frem hurtigst muligt. Normalt vis leveres alle ordrer indenfor 1-2 hverdage.

Hvad koster fragten?

Fragten er gratis, når du handler her hos Hugged!

Hvad er der indeni kugledynen?

Kugledynen er nøje blevet fyldt op med små fine glasgranulater, som er med til at sikre, at du oplever det sansestimulerende tryk på hele kroppen. Der er syet integrerede lommer i dynen, så du får den optimale oplevelse af at have kugledynen på.

Rasler og larmer kugledynen?

Nej, en Hugged tyngdedyne larmer eller rasler ikke. De små fine glasgranulater støjer ikke, når du vender og drejer dig. Det er en af de store fordele ved at vælge en kugledyne fra Hugged.

Luk
Sign in
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.